Moss Historielags digitalarkiv

gammel logoFor å gjøre nettstedet vel verdt et besøk, og for å gjøre diverse kilder tilgjengelige presenterer her Moss Historielag
en samling av digitalt kildemateriale.

Tilvekst vil skje kontinuerlig, og sitter man inne med materiale som bør gjøres tilgjengelig ta gjerne kontakt med redaksjonen.

Jubileumsåret 2014

Moss Historielag starter jubileumsåret 2014 med møte om Verket og Konventionsgaarden.

Historielaget ønsker å markere dette for byen viktige jubileum ved å sette fokus på Verket som blir hovedarena for feiringen. Det er klart at den restaurerte Konventiongaarden, de restaurerte arbeiderboligene og den nye festplassen vil få en betydelig oppmerksomhet og være hovedarena ved jubileumsfeiringen.

Vi inviterer til åpent møte 22. januar kl. 19.00 i Moss kunstgalleri.

Vi har invitert Yngvar Sommerstad som er prosjektsjef i Höegh Eiendom AS og sentral i jubileumsfeiringen til holde foredrag om jubileumsplanene for bruk av Verket.

For styret
Arild Johnsen