Medlemsmøte 08.10.14

Medlemsmøte onsdag 8. oktober kl. 12.00 på Justus.
Tema « M. Peterson var en foregangsindustri for samarbeide mellom ledelse og ansatte» Bjørn A. Grønna presenter sin nye bok om sitt forhold til bedriften. Medlemsmøter på «Justus» på dagtid er ett forsøk på en ny møteform som ledd i å aktivisere stedet. Salg av kaffe og vafler.

Medlemsmøte onsdag 12. november kl.19.00 på Kirkeparken vg skole.
Tema: " Byens eldste virksomhet - skolen ved Kirkeparken gjennom snart 200 år." Jørgen Ludvigsen innleder.

Julemøte onsdag 19. november 19.00 på Velferdssentralen.
Det blir servert en enkel varmrett, mineralvann, kaffe og kake til selvkost.
Tema: «To bydeler i Moss - noen glimt fra Skarmyras og Malakoffs historie". Jørgen Ludvigsen innleder før det åpnes for mimring ved Paul Erik Krogsvold og andre....

Det tas forbehold om endringer

Det ønskes vel møtt

Arild Johnsen