Engelsk afternoon på Torderød Gård

Torderød Gårds Venner tar opp igjen en gammel tradisjon og inviterer til engelsk Afternoon Tea på Torderød Gård Torsdag 18.juni kl 17.

Familien Chrysties engelske opphav samt vårt ønske om at Torderød skal brukes til flere kulturelle tilstelninger er bakgrunnen til at Torderød Gårds Venner ønsker at dette skal bli en tradisjon.

Vi vil også benytte anledningen til å vise fram originale gjenstander etter familien Chrystie som skal stilles ut på gården hele sommersesongen. Det vil også holdes en orientering og omvisning i de nyrestaurerte rommene.

Ta gjerne på hatt og sommerlige gevanter!

Med beste hilsen
Styret i Torderød Gårds Venner