Moss Historielags digitalarkiv

gammel logoFor å gjøre nettstedet vel verdt et besøk, og for å gjøre diverse kilder tilgjengelige presenterer her Moss Historielag
en samling av digitalt kildemateriale.

Tilvekst vil skje kontinuerlig, og sitter man inne med materiale som bør gjøres tilgjengelig ta gjerne kontakt med redaksjonen.

Dykk i Moss kommunes arkiver

Mange i Moss Historielag leter etter opplysninger som en tror kan være i kommunens arkiver.  Det kan være spørsmål om bygninger, virksomheter, hendelser eller personer.  Det gjelder også opplysninger som trengs til registrering i kulturminnebasen.

Videre arbeid vil bl.a. være å finne ut hvilke spesielle arkiver som finnes og hvor de er:  Bygningsarkivet, skolearkiver, helse og sosial m.m.

Interesserte kan ta kontakt på epost med  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Totalt1974375