Dykk i Moss kommunes arkiver

Mange i Moss Historielag leter etter opplysninger som en tror kan være i kommunens arkiver.  Det kan være spørsmål om bygninger, virksomheter, hendelser eller personer.  Det gjelder også opplysninger som trengs til registrering i kulturminnebasen.

Videre arbeid vil bl.a. være å finne ut hvilke spesielle arkiver som finnes og hvor de er:  Bygningsarkivet, skolearkiver, helse og sosial m.m.

Interesserte kan ta kontakt på epost med  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.