Eget kontor

JustusArild og TageMoss Historielag har flyttet inn på Justus på Orkerød. Søndag formiddag 13. oktober åpnet vi våre nye lokaler i det røde murhuset på Orkerød. Med «Åpent hus» ble det både vafler og kaffe på de fremmøtte, ca30 personer.

Og ettersom åpningen av kontorene var et faktum, møtte ordføreren opp med en blomsterbukett til historielaget. Og lederen vår, Arild Johnsen, sa at han ikke hadde ikke forventet å se noen fra kommunen her en søndags morgen. Han var derfor strålende fornøyd med at ordfører Tage Pettersen brukte søndag formiddag til å komme på Moss historielags åpning av sine nye lokaler på Justus.

 

Huset har historie som barnehjem i frimurerlogen og var tidligere vært eid av Oslo kommune. Huset eies nå av Moss. Bygget har stått tomt lenge, men nå har altså Moss Historielag endelig fått etterlengtede kontorer.

Under åpningen sa vå formann Arild Johnsen at dette blir vårt fundament for byhistorie. Historielaget har frem til nå hatt møter på Moss by - og industrimuseum og Moss Kunstgalleri.

I eget hus kan vi gjøre som vi vil, uten å låne andres lokaler hele tiden.

Bli medlem

Send epost til Moss Historielag og betal kontigent.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Medlemskontigent: kr 350,- pr. år.
Bankkonto: 1080 30 51416

Nettbesøk

Idag12
Igår296
Denne uka308
Denne måneden4072
Totalt2425419

Visitor Info

  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown