Temaet for møtet var «Mossefergene i dampskipstiden» Arild Austad fortalte om og viste bilder fra dampskipsperioden - fra midten av 1800-tallet til midten av 1900-tallet. Han konsentrerte seg spesielt om utviklingen av dampskipene, fremdriften fra skovlhjul til propell og dampskipene tilknyttet Moss. Han viste og støttet seg på en billedserie. I tillegg til være konsentrert om dampskipsperioden sveipet han også innom tiden før og etter dampskipenes glansperiode.

Møtet ble holdt på Allaktivitetshuset og det var vel 40 personer tilstede.

Silje Hobbel vil foredra om status for kulturen i Moss og tanker om fremtiden. Heu er kommunalsjef for kultur, aktivitet og innkludering. Sted for møtet er ikke fastlagt

Per Andreas Vogt skulle ha il foredratt historien om seilskutetiden i Moss.

På styremøtet onsdag 12. august ble det besluttet å avlyse alle medlemsaktiviter også for høsten 2020. Vi holder likevel muligheten for å holde julemøtet åpen, men vil komme tilbake til dette når situasjonen med koronaen er mer avklart utover høsten. Det ble også besluttet  at mandatet for forhandlingsgruppen holdes uendret, men at innspillene fra Slektsforskingsgruppe, Kulturminnegruppe , Transkriberingsgruppegå og innspillet fra Per Vorum skal vektlegges i forhandlingene med Moss kommune om mulig leie av lokaler på Torderød som erstatning av våre lokaler på Justus.