Alle medlemsaktiviteter er avlyste for 2. halvår 2020 bortsett fra julemøtet 25. november

På styremøtet onsdag 12. august ble det besluttet å avlyse alle medlemsaktiviter også for høsten 2020. Vi holder likevel muligheten for å holde julemøtet åpen, men vil komme tilbake til dette når situasjonen med koronaen er mer avklart utover høsten. Det ble også besluttet  at mandatet for forhandlingsgruppen holdes uendret, men at innspillene fra Slektsforskingsgruppe, Kulturminnegruppe , Transkriberingsgruppegå og innspillet fra Per Vorum skal vektlegges i forhandlingene med Moss kommune om mulig leie av lokaler på Torderød som erstatning av våre lokaler på Justus.