Moss Historielag ble stiftet i 2005 og er i norsk målestokk et ungt historielag.
Vi vet at interessen for lokalhistorie, byens historie og identitet er økende.
Vår virksomhet er tuftet på tre temaer: slektsgransking, kulturminneregistrering og informasjon om lokalhistorie.
Gjennom slektsgranskingen ønske vi å gi bred informasjon og skolering.
Kulturminner i Moss kommune blir registrert gjennom kartbasen kulturminnekart.no.
Informasjon om lokalhistorien gis gjennom møtevirksomhet og tidsskriftet "Strandsitteren" som utgis 3 ganger årlig.

Støtte fra Norsk Tipping

Du kan sørge for at Moss Historielag får støtte fra Norsk Tipping.

Moss Historielag er registrert i Frivillighetsregisteret.  Det betyr at hvis du sier til tippekommisjonæren at du støtter Moss Historielag, blir du registrert og Norsk Tipping betaler til Moss Historielag et beløp som tilsvarer 5% av din innsats.

Hvis du senere ønsker å støtte en annen, kan du bare si fra til kommisjonæren.

Totalt1985728