Prosjektleder for Moss kommunes 300-års jubileum - Trygve Nordby - ga en interessant  og detaljert orientering om planene for jubileumsfeiringen. Det var 56 medlemmer som engasjert fulgte med på hvordan gjennomføringen var tenkt. Trygve fikk også tydelig fram at det ikke kun er 300-års jubileet som feires, men også etabelringen av nye Moss kommune (sammenslåingen av Moss og Rygge). Vi ble oppfordret til å følge med på den løpende konkretiseringen av planene  og annen informasjon på <www.moss2020.no>. Før orienteringen fra Trygve Nordby fikk de fremmøtte en flott orientering om arbeidet i Kulturminnegruppa ved Arild Austad. Arild oppfordret oss til å bruke Moss Historielag sin hjemmeside for å studere registrerte kulturminner i vårt distrikt, og han ser gjerne at vi melder uregistrerte kulrurminner til Kulturminnegruppa.

Onsdag 22. mai avholdes det medlemsmøte på ByLab. Møtet starter kl 19:00. Byantikvar Berit Kolden har desverre blitt sykemeldt. Hennes foredrag vil derfor bli utsatt til senere. Byplanlegger Terje Pettersen stiller opp på kort varsel. Han vil snakke om kommuneplanlegging og bruken av ByLab. Vi starter møtet med en kort orientering om arbeidet i Transkriberingsgruppa ved Eilert Hansen.

Onsdag 12. juni kl 11:00 avholdes det medlemsmøte på Justus. Sogneprest Anders Leknes vil fortelle om kirkene i Moss.

Bli medlem

Send epost til Moss Historielag og betal kontigent.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Medlemskontigent: kr 350,- pr. år.
Bankkonto: 1080 30 51416

Nettbesøk

Idag63
Igår248
Denne uka562
Denne måneden7759
Totalt2172188

Visitor Info

  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown